Menu

Alatiterveen lempirasva

Eräs lukijani naureskeli ”alatisairauttani”. Mutta hän ei ole täysin käsittänyt tilaani – olen ALATITERVE! Se että kirjoittaa kemikaaleista, myrkyistä ja itselle ei-sopivista ruoka-aineitsta voi tietty olla puisevaa luettavaa – etenkin kun toistan itseäni ja aiheitani – mutta toisaalta, kenenkään ei ole pakko lukea. Blogit ovat nimenomaisesti siitä syystä käteviä, että jokaisella on ihan oma vapaus valita. Kauheen kivaa, eiks?

Olen saanut monilta teistä viestejä, että blogi on tarjonnut uutta tietoa, josta on ollut apua omiin vaivoihin ja se on syy kirjoittamisellekin. Ensimmäisiä lauseitani ikinä oli kuulemma ”Noora auttaa nyt vähän” ja sitä pyrin Kempparillakin tekemään.


Alatiterve huomasi siis tänään, että ei ole maininnut yhtä parhaista käsirasvoista: Lavera basic sensitiv. Se on mainio! Käsirasva on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Lisäksi tuubi niin kätevän pieni, että mahtuu lähes minkä tahansa laukun uumeniin. Tässä vielä havainnollistus: näin pieni!


Onko muuten jollain vinkkejä siihen, miten saisi kirjoitettua kahta tekstiä yhtä aikaa? Loppuu nimittäin vuorokaudesta tunnit kesken…