Menu

ELLE valitsi Anna Ruohosen ekoimmaksi

Eilisessä ELLE Style Awadrs 2009 – gaalassa palkittiin Suomen muotieliittiä ja palkinnon ekologisuudesta sai Anna Ruohonen, joka on uskonut kestävän designin markkinoihin koko kymmenvuotisen uransa ajan.

-kuva ELLE

Allekirjoittaneen oli tarkoitus piipahtaa vastikään avatun Anna Ruohonen – liikkeen avajaisissa, mutta joogasin kotona… En siis ole vielä nähnyt designerin Suomen putiikkia, mutta kiinnostuneille tiedoksi, että se löytyy osoitteessa Unioninkatu 27.

”Ruohosen kahteen linjaan jakautuva mallisto esitellään joka syksy ja kevät salonkinäytöksissä Helsingissä ja Pariisissa. Pysyvä Black Classics -mallisto täydentyy kaksi kertaa vuodessa muuttuvan White Label -malliston parhailla tuotteilla. Klassikkokokoelmasta asiakas voi hankkia itselleen suosikkituotteensa vuosienkin kuluttua, kun edellinen on jo käytetty loppuun”. Lainaus on ELLEstä, lue koko juttu täältä.

Psst… Huomasitte varmaan kuka valittiin vuoden pukeutujaksi? Hyvä Maria!