Menu

Vintageaarteita

Kuten tiedätte, on vintagemuoti hyvä homma: ekologista, kestävää (fyysisesti kestävämmät materiaalit), uniikkia (arvostan kovasti) ja toisinaan jopa edullista. Hinta-laatusuhde on vintagekuteissa ja asusteissa usein erittäin kohdallaan. Vintage rokkaa etenkin, kun sattuu löytämään jotakin tällaista:


Löysin kengät Play It Again Samista viime syksynä, ne itseasiassa määrittelivät pitkälti hääpukuni. Kun löytää täydelliset korkkarit, joita voi käyttää minkä kanssa tahansa, jollaisia ei ole kenelläkään muulla ja jotka istuvat molempiin, keskenään erikokoisiin jalkoihin – on ilo rajaton. Kengät taitavat olla kenkäkaappini minulle arvokkain asia, vaikkeivät ne rahassa mitattuna olekaan kallein kenkäinvestointini.

Korkkarit ovat 50-luvulta (Pariisista) ja suhteellisen paljon käytetyt. Silti pohja oli ehjä, eikä lesti ollut laisinkaan runtassa. En ole vielä edes laitattanut niihin uusia pohjia, vaikka teen sen uusiin kenkiin heti ensitöikseni. Ennen oli kengätkin laatua. Nih.