Menu

Hakaniemen luomukeidas

Ruohonjuuri ja P&S ovat paikkoja, joista kirjoitan usein: teen suurimman osan hippiostoksistani juuri niissä. Ekokauppa Ekolo sen sijaan vilahtanut Kempparissa melko harvoin, mutta ne ajat ovat takanapäin. Kauppa on nimittäin avannut ovensa uusissa, isoissa tiloissa, erinomaisten kulkuyhteyksien risteymässä. Hakaniementorin kupeesta, aivan liikkeen vierestä löytyy sekä metro-, bussi- että sporapysäkki. Suits me!


Uutta, isoa Ekoloa voi valikoimaltaan verrata jo melkein Kampin Ruohonjuureen. Ei huono juttu ollenkaan, sillä Ruohonjuuri on välillä niin tukossa, että on ihan kiva kun asiakkaat vähän jakautuvat kauppojen välille. Molemmille riittää asiakkaita aivan varmasti. Hyvä Helsinki, lähestymme Berliiniä pienin askelin…

Psst… Jään odottamaan Ekolon nettisivujen uudistumista. Vink, vink!