Menu

Terveyden syvin olemus

Olen muutamaan otteeseen todennut, että olen työpaikkalääkärin mukaan olen ”harvinaisen terve”. Kaikki mahdolliset arvot ovat niin kohdallaan kuin olla voi. Niin kohdalaan siis, että viimeksi hoitaja alkoi haastatella meikäläistä ja pyysi ravintovinkkejä. Huvittavaa. En harrasta mitään pimpattuja elintarvikkeita ja syön yksinkertaista, monipuolista ja terveellistä ruokaa. Lisäksi liikun 2-3 kertaa viikossa. Tällä reseptillä elämä hymyilee ja Noora samaten!


Ainoat ”lisät”, joita käytän, ovat Molkosan ja Aloe Vera-mehu. Lisäksi syön talvisin D-vitamiinitabletteja. Aloitin tammikuussa Hiusakatemian suosituksesta myös Juice Plus-kapselit, jotka kuitenkin aion lopettaa kunhan purkki tyhjenee. Minä en niitä koe tarvitsevani, mutta henkilölle, joka ei syö tarpeeksi vihanneksia ja hedelmiä, saattavat kapselit olla hyvä lisä.

Löysin vastikään kiinnostavan blogin nimeltä Keittiövaaka. Blogia kirjoittaa terveys- ja liikunta-alan ammattilainen, joka ei esiinny omalla nimellään, mutta on siitä huolimatta erittäin vakavastiotettava bloggaaja. Yleensä suhtaudun skeptisesti asia-aiheiden kirjoittajiin, jotka eivät ole esillä omalla nimellään, mutta Keittiövaakaan voitte kyllä luottaa.

Keittiövaa´an uusimmassa postauksessa on avattu meikäläisen ruokapäiväkirja esimerkiksi siitä, kuinka voi syödä monipuolisesti ja tuntea olonsa energiseksi, ilman energiajuomia, ravintolisiä, proteiinipatukoita, low fat – tuotteita jne. Lukaiskaapa ja ottakaa vinkit talteen!