Menu

Hot Now

Pieni Suomi on askeleen lähempänä ison maailman meininkiä: arkeamme sivistää uusi julkkisjuorulehti, jonka kannessa poseeraa oikein Angelina-adoptoinkaikkimaailmanlapset-Jolie. Enää ei Suomea voi kutsua takapajulaksi. Voi jeesus. Eikö maailman juoruja saa muka lukea jo tarpeeksi monien kansien välistä?

Huomasin, että Olivia-lehden tapaan myös Hot Now on palkannut toimittajaksi muotibloggerin, Nelliinan, joka kirjoittaa lehteen ilmeisesti tuunaus-aiheisia postauksia.

Mitäs sanotte, mihin lehteen sopisi Kemikaalicocktail-palsta? Jos itse saisin valita lehden, sanoisin ehkä… Nooralla on nyt vähän asiaa – lehti. Taidan perustaa sellaisen. Siinä olisi paljon kiinnostavaa asiaa ja se maksaisi euron, ihan kuin Hot Now. Antaisin myös pukeutumisvinkkejä ja pitäisin ”Näin saat miehen” – palstaa. Kerran kuussa esittelisin vaatekaappini ja laittaisin uudet kenkäni riviin ja pyytäisin teiltä hyväksyntää.

Sori aivoton läppä. Treenasin, uin, kokkasin, imuroin, siivosin, pyykkäsin ja nyt menen lukemaan. Ei riitä aivotoimintaa blogille, yritän uudestaan huomenna.

Psst… Huomaa kuvan kynsilakka. Kekkasin ihan itse, että lakka näyttää huomattavasti kivemmalta, kun sen vetää vaan puoleenväliin kynttä. Ne pienet ilot katsokaas.