Menu

Earth Hour – feikkailua

Lupasin teille kuvamateriaalia todisteeksi väittämälleni, että Stockmann ei ihan toiminut Earth Hour – pelisääntöjen mukaan. Kuvassa siis Stockmann noin 20:45 lauantaina 28.maaliskuuta.

Katutason ikkunat ovat kiltisti pimeinä, mutta muuten tavaratalossa palaa ihan massivinen määrä lamppuja!! Alemmassa kuvassa ympyröitynä Tuomiokirkko, joka sen sijaan pimeni aivan kokonaan.

Tornista katsottuna näytti myös selkeästi siltä, että sekä Kiasma, että Forumin kauppakeskus olivat suhteellisen runsaasti valaistut siihen nähden, että nekin mainostivat osallistuvansa Earth Hourin viettoon. Huomaa myös kuvassa ”Kiasma”-teksin alla näkyvät Circus-yökerhon laservalot. Nice. Hyvä Mehdi.


Gnääh… Aika heikko suoritus ETENKIN Stockmannilta. ”Ihan häpäsy!” sanoisi ystäväni Saara.
Huomaatteko, että alimman kuvan horisontissa ei näy tuttua tornia? YLEn Linkkitorni oli tosiaan pimeä huipun lentovaloja lukuunottamatta. Onneksi! Olin nimittäin aivan paniikissa ja huolissani, että joku unohta näppästä ne pois päältä. Että se joku olisi vaikka sattunut unohtumaan kahville juuri kun kello lyö 20:30. Turhaan huolehdin, onneksi. Alapuolella vielä havainnekuva pimeästä tornista. Voitte myös aikanne kuluksi – jos ei satu olemaan tärkeämpää tekemistä – etsiä alapuolen kuvasta muita kohteita, jotka ovat pimeinä. Ainakin Eduskuntatalo on iso, pimeä möhkäle heti laservalojen takana.