Menu

Aarteita

Olen tehnyt alkuvuodesta useita hyviä kirppislöytöjä, niin vaatteita kuin asusteitakin. Kassialmana olen erityisen innoissani kuvan asiasta. Tämä neljän euron laukku on ihan ehdoton kesäkassi. Ihana väri- ja muotokieli – ja juuri oikean pituiset olkahihnat!

Hyvä tapa bongata kirppareiden parhaat löydöt on keskittyä yksityiskohtiin, esimerkiksi saumoihin. Yksityiskohdat ovat juuri se juttu, joka määrittää, onko vaate tai asuste halvan vai kalliin näköinen. Napit, saumat, vetoketjut, vuorikangas… Keskity bongaamaan kirppareilla niitä. Ne ehkä johdattavat sinut todellisen löydön luo! Toinen tämän kevään huippulöytöni on tämä hevosvyö (sori kökkö Photoshopin käyttö). Parempi kuva vyöstä Eco Stylist-postauksessani.

Vyön löytyminen tapahtui peruskaavalla: UFFin 2 euron päivä, iso pahvilaatikko ja pari minuuttia kaupan sulkemiseen. Kaikki muut asiakkaat olivat ylitäysien rekkien äärellä ja pahvilaatikko seisoi yksin nurkassa. Muista aina, että kirpparien ne laatikot ja nurkat, joita muut eivät noteeraa, siellä ne aarteet odottavat!! Työnsin siis käteni aivan laatikon pohjalle ja tartuin johonkin. Se jokin on ihan mahtava asuste, sillä vyö toimii sekä vyötäröllä, lantiolla että rintakehällä. Multikäyttö on parasta!

Ja muistakaa kaverit tulla lauantaina kannustamaan meikkis voittoon Eco Stylist – kilpailussa!