Menu

The Greendress on karkkikauppa

Lupasin kuvia The Greendressin avajaistunnelmista. Avajaisissa kuvattiin myös Ekotähdet-ohjelmaa, joten kameramiehineen kaikkineen tunnelma oli sen verran tiivis, että kamerani viihtyi lähinnä laukussa. Lisää kuvia löydät täältä. Kamerani ainoa otos kaupan omistajista on Janin turbaani-takaraivo!

The Greendressin sisustus ei ole vihreä ollenkaan: lattiat ovat herkullisen puna-valkoraidalliset ja kassataso on turkoosi (huomaa kätevät pyörät alla, vinkki kotiin!). Ne vaatteet, joita ehdin hipelöidä, herättivät ehdottomasti mielenkiintoni ja uskon että etenkin vintagekuteiden ja -asusteiden myynti on hyvä veto. Itselläni on jo yksi Greendress-asia, jonka näytän heti kun aurinko taas näyttäytyy…


The Greendressin ansiosta Suomeen rantautui vihdoinkin muutama maailmalla jo paljon huomiota saanut trendi: kenkäkorut, designer-laukun vuokraaminen, Black Noir ja Afghan Hands-huivit löytyvät nyt Viiskulmasta. Hyvä! Nyt vaan odotellaan, löytyykö Suomesta tarpeeksi eettistä muotia arvostavaa porukkaa. Jännitän!