Menu

Viikonlopun jälkeen…

Olen aloittanut uuden aikakauden elämässäni: ryhmäliikkumisen aikakauden. On kuulkaas melkoisen hämmentävää liikkua musiikin tahtiin ihmisjoukon keskellä ensi kertaa sitten yläasteen… Mutta kivaa on ja kätevää myös: aina maanantaisin klo. 16-17 tiedän saavani kunnon hikiliikunta-annoksen, jonka päälle uin ja saunon. Ja kaikki tämä sijaitsee neljän minuutin päässä työhuoneestani. Mahtavaa.

Rutiineja ei voi olla hehkuttamatta liikaa: häävalmistelujen ja -matkan vuoksi arki sekosi totaalisesti – ja olihan se tietenkin ennen kaikke aihanaa ja piristävää – mutta koen jotenkin helpotusta ja onnea myös vaikkapa siitä, että maanantaisin on liikuntapäivä.

Äitini on kertonut, että pienenä suunnittelin leikkejä 80% käytettävissä olleesta ajasta ja sitten 20% leikin. Tänä keväänä leikin enemmän ja siitä saatte lukeakin. Liikunta korostuu ja samaten uudet liikuntamuodot. Luvassa ainakin tankotanssia!

Viikonloppunakin tanssin: syntymäpäivääni nimittäin. Kotibileiden jälkeen tanssimista oli vielä aikomus jatkaa yökerhossa, mutta se jäi aikomukseksi, sillä eräs erittäin ammattitaidoton järjestyksenvalvoja sai vereni kiehumaan. Saakeli. Toivottavasti saan todistaa sitä idioottia vastaan oikeudessa. Tuskinpa saan. Mutta haluaisin.

Viikonlopun tiimoilta tulossa pari reseptiä ja ohjeet lettubaarin perustamiseen!