Menu

Rakkaat lukijani…

Osaa teistä kismittää, kun olen niin perässä kommentteihin vastailussa. Ymmärrän täysin! Tilanne on vielä jonkin aikaa se, että joudun säätämään ilta-aikaan jotakin sellaista, josta en voi vielä teille kertoa. Mutta teen sen heti kun voin!

Olen tosin hokannut, että sen kuusi tuntia, jonka istun viikottain Hiusakatemian hoidoissa, voin samalla kirjoittaa teille: otan siis läppärin tästedes messiin ja kirjoitan teille samalla kun capillaariaine vaikuttaa päänahassani. Olenkin jo ihan korviani myöden täynnä Seiskaa, Annaa, MeNaisia ja Oho!-lehteä.

Lyhyesti vielä Hiusakatemia-asiaa: olen nyt käynyt kolmessa tyrniöljypäänahkahieronnassa/laserhoidossa ja tänään minulle tehtiin tehocapillaari. Perjantaina taas capillaarihoito ja silloin selviää, onko kiteytynyt tali saatu pois. Jotenkin veikkaan, että tilanne ei ole muuttunut mihinkään, mutta katsotaan nyt. Palaan siis Hiusakatemia-asiaan piakkoin.

Sanottakoon vielä se, että jos Hiusakatemiasta ei ole muuta hyötyä (vielä ei voi sanoa) niin olen tajunnut, että paras keino rentouttaa meikäläinen on hieroa 20 minuuttia päänahkaa. Se on nirvana se.