Menu

The Green Dress

Helsingin ensimmäisen eettisen luksuskaupan avajaisissa oli niin kova tungos, että kuvien nappaaminen oli lähes mahdotonta. Sain kuitenkin räpsittyä jotakin, laitan kuvat iloksenne huomenissa. Nyt saatte ”tyytyä” Keira Knightleyn yllä nähtyyn, Atonment-elokuvan vihreään pukuun, joka on äänestetty kaikkien aikojen kauneimmaksi, elokuvassa nähdyksi vaateparreksi. En ihmettele.


Kyseistä kolttua on kuolattu kaveripiirissäni useaan otteeseen. Ei siis ole aivan sattumaa, että ystäväni Amiran yllä nätiin Jussi gaalassa upea, smaragdinvihreä mekko. Suomalaisten pitäisi kunnostautua värien käytössä enemmänkin: kuinka usein pukeudummekaan juhliin menessä mustaan? Tai ehkä oikein villinä iltana harmaaseen! Värit kehiin sanon minä.

Kuva:Iltasanomat

Kun nyt kerran vauhtiin pääsin, hehkutanpas toistakin värikästä pukeutujaa. Toinen ystäväni osaa mekkojen käytön todellakin! Muistelen, etten ole nähnyt Mariaa telkkarissa housut jalassa ikinä (korjaa Maria jos olen väärässä!). Mekot rulettaa.

Kuva: Nelonen

Maria! jatkuu parin viikon päästä uusilla jaksoilla. Odotan jo innolla Marian mekkoja. Näitkö Venla-gaalan koltut? Etenkin Samu-Jussi Kosken suunnittelema puuhelmi-Marimekko ihastutti allekirjoittanutta ja Kirsi Nisosen lomus samaten. Repeat kehiin: mekot rulettaa!