Menu

Sex. Sex. Sex.

Oletko koskaan ajatellut makuukammarisi varustetason ekologisuutta? Nyt kannattaa. Löysin nimittäin nettikaupan, jonka tarjonta jyrää Sin Cityn valikoimat mennen tullen – ja vieläpä ekologisesti. Ladies and gentlemen: Coco de Mer.


Coco de Mer on aikuisten erotikkaakeidas verkossa. Tarjolla on alusvaatteiden lisäksi ekologista seksileluja ja kaikenlaista välineistöä, kirjallisuutta, taidetta, koruja, hierontaöljyjä, sisustusesineitä jne. Kyseessä on erootinen putiikki, joka tarjoaa asiakkaalleen erotiikan koko arsenaalin tyylillä, asenteella ja myrkyttömästi. I like!

Kuinka moni on tullut kyseenalaistaneeksi esineiden – joita laitamme jopa sisällemme – materiaaleja, kemikaaleja ja pinnoitteita? En minä ainakaan. Harva kehtaa kaupassa kysyä dildon ekologisuutta tai eettistä alkuperää. Coco de Mer säästää sinut kiusallisilta kysymyksiltä: ajattelu on tehty puolestasi. Jos siis omasta makuuhuoneesta löytyy uskallusta (ja lompakosta rahaa) veikkaan, että tämän putiikin valikoimasta löytyy hyvinkin kiinnostavaa tarpeistoa. Mutta kaverit: älkää säikähtäkö, kaupasta saa aika rankkaakin kamaa, kaikkea penisvöistä lähtien.

Konseptin takana on Sam Roddick, The Body Shopin perustajan, Anitan Roddickin tytär. Ei voi kuin olla tyytyväinen äiti Roddickin menestyksestä: ilman äidin rahoja Samin putiikkia ei välttämättä olisi olemassa. Eettiset seksilelut eivät tyttären mukaan nimittäin ole välttämättä ole mikään rahasampo. Pojasta polvi paranee – ainakin allekirjoittanut saa paljon enemmän kiksejä tyttären kuin äidin aikaansaannoksista, vaikken toki väheksykään Anitan elämäntyötä.Coco de Merin valikoimassa on aivan ihastuttavia alusvaatteita ja asusteita: esimerkiksi alakuvan nahkahärpäkkeen kaltainen asia (jolle en nyt tähän hätään keksi nimeä) on koristanut Sienna Millerin vartaloa mustan kesämekon päälle puettuna. Vain mielikuvitus on rajana. Seksiasusteet arkivaatteiden päälle vaan rohkeasti!

Putiikin perustajalla, Samilla on muuten mainio sähkönsäästöneuvo: ”Sulje tietokone, puhelin ja televisio ja harrasta fantastista seksiä”.

Psst… Coco de Merin tuotteet ovat melko hintavia, mutta tsekkaa ALE-valikoima täältä!