Menu

Kenkäunelmia

Helsingissä on muutamia liikkeitä, mansikkapaikkoja, joista en oikeastaan kirjoita, koska haluan jotenkin elää kuvitelmassa, että ne ovat omia paikkojani, jotenkin yksin minun. Heh. Niina Kurkinen ehkä nauraa parhaillaan, koska kenkäkauppa Nina´s on lisäkseni monen muunkin naisen kenkäparatiisi. Sen todistaa vähintään se, että Suomeen loppuvuodesta saapuneet Louboutinit myytiin kaikki loppuun alle viikossa niiden saapumisesta. Suomessa todellakin on naisia, jotka maksavat korkkareista 360 euroa. Se siitä tuulipukukansasta!

Käyn Ninasissa usein: yleensä en osta mitään vaan tyydyn hypistelemään ja testailemaan. Kaupan pikkujouluissa testailin Louboutineja vain todetakseni, että 10 senttiä on ihan käveltävä korkeus. Herra Louboutin todellakin osaa hommansa. Sitten kun YLE maksaa vähän paremmin liksaa, ehkä investoin the korkokenkiin.

En voinut olla näyttämättä teille näitä. On olemassa syy siihen, että Marc Jacobs on mielestäni lähes jumala. Nämä kengät ovat yksi todiste siitä.


Kuvan Jacobsit maksavat jotain 360 euron tienoilla. Niitä on myös musta-pinkkeinä ja korkeampana sandaalimallina, joka myös erittäin koukuttava. Koska en kykene investoimaan korkkareihin kolmea sataa (!!!), olen ajatellut ottaa näistä hieman mallia ja pistää suutarimiehen hommiin. Herra suutari saa pimpata vanhat korkkarit uuteen uskoon! Näytän lopputuloksen myöhemmin keväällä.

Ai niin, lähes unohdin: jos olet nopea, ehdit vielä tänään Nina´sin remppa-aleen. Ale loppuu tänään! Kuvan tähtikorkkarit tosin eivät ole alessa, mutta paljon muuta löytyy jopa -70%lla.

Psst… Tämä postaus oli omistettu ystävälleni Argentiinassa: Sarri tule jo kotiin!