Menu

Matka kohti paksumpia hiuksia – sittenkin?

Olin edellisellä Hiusakatemiakäynnillä hiukan hajalla siitä, että hiukseni olivat menneet ihan hampuksi. No sen jälkeen elämä on kuitenkin taas hymyillyt enkä ole mennyt (vielä) leikkaamaan lyhyttä punk-tukkaa. En myöskään halua luovuttaa hommaa kesken, sillä jäljellä on enää kolme käyntiä. Sinnittelen siis. Ja kuten kuvasta näkyy, hiuksia on vielä olemassa.Olen Hiusakatemiassa rampanneena huomannut, että vaikka pää on tuntikausia lämpölaitesysteemissä, voi itseään viihdyttää monella tavalla, esimerkiksi syömällä take away – sushia. Kuvan sushiannos on YLEn ravintolan tätien käsialaa ja on myönnettävä, että vaikkei se ihan Ichibanin veroista ole, niin ihan kelpoa kuitenkin. Pakko hehkuttaa, että annos on biohajoavassa muoviastiassa!

Tänään keskityn tosin japanilaisen ruokakulttuurin sijaan vietnamilaiseen vastaavaan. Illalla syödään nimittäin vietnamilaisia rullia. Veikkaanpa, että ne ovat seuraava it-ruoka nyt kun sushista on jo tullut sen verran tavallista suomalaistenkin keskuudessa. Maailmalla rullat ovat iso hitti. Tässä vielä pieni havainnollistus siitä, miten vietnamilaisia rullia valmistetaan: