Menu

Kiedo kenkä jalkaan

Kun joka paikka tursuaa mustia, korkeakorkoisia ja metallilisukkein höystettyjä korkkareita, alkaa sitä väkisinkin kaipaamaan jotain ihan muuta. Sen jonkin muun tajoaa Toms Shoes ja Wrap Boots:Ihastun vaatekaupoissakin aina niihin tuotteisiin, jotka eivät rekillä näytä juuri miltään, mutta heräävät päällepukiessa eloon ja ovat parhaimmillaan vielä käyettävissä monella eri tavalla.

Wrap Bootseissa parasta on se, että varren voi kietoa säären ympärille melkein miten vaan. Ennen kietomista kenkä näyttää vaan perustossulta, jossa roikkuu epämääräinen pala kangasta…


… Mutta kietomalla varren säären ympärille homma aukeaa. Ihan superhauskat kengät! Kiedoin vartta eri tavoin ja täytyy sanoa, että ehkä parasta näissä on se, että jokainen voi kietoa varren sääreen itseään imartelevimmalla tavalla. Toisille sopii varsi, joka tulee pohkeen puoliväliin, toiset taas suosivat juuri polven alle ylettyvää vartta ja trenditietoiset haluavat varren ylettyvän polven yläpuolelle. Wrap Bootseilla voi kikkailla miten kukin haluaa. Kengät ovat erittäin pehmeää materiaalia ja koska en omista yksiäkään tennareita, ajattelin hommata itselleni ehdottomasti nämä punaiset tai mustat Wrapit. Mustat eivät näytä niin nopeasti likaisilta, mutta punaiset toimivat puolestaan mustien housujen, legginsien, sukkisten, shortsien – minkä vaan – kanssa mustia paremmin, ainkin omasta mielestäni.

Wrap Bootseja saa mustien ja punaisten lisäksi vihreänä ja popt saapuvat The Greendressiin maaliskuussa. Jos ei malta odottaa, voi kenkiä tilata tietty nettikaupasta. Se tosin onnistuu vaan, jos omaat tuttuja jenkeissä, kenkiä ei toimiteta Eurooppaan… Kokoluokituksesta sen verran, että oma 38-39 jalkani on Toms Shoes kokoa 8-8,5.


Wrappien lisäksi valikoimassa on rajattomasti perusversioita eri kuoseissa. Ja bonuksena makealle designille: kengät ovat vegaaniset ja jokaista myytyä paria kohden lahjoitetaan kenkäpari kolmansien maiden lapsille. Veikkaan, että S tykkäisi mustista…