Menu

Jääkaappi järjestyksessä

Te jotka luitte edelliset muovipostaukseni, olette melko varmasti luopuneet elintarvikkeiden säilyttämisestä muovibokseissa. Itse hokasin vasta pari viikkoa sitten (itseasiassa lettubaaria pystyttäessäni), että vastaus ruoan fiksuun säilyttämiseen on ollut keittiön kaapin kätköissä jo monta vuotta. Eräänä jouluna lahjaksi saadut, Villeroy & Bochin jälkiruoka-astiat ovat nimittäin olleet melko käyttämättöminä vuosia, mutta nyt ne toimivat jäkiksessä säilytysastioina ihan täydellisesti!


Ruoka kandee siis ehdottomasti säilöä lasi- tai keramiikka-astioissa. Itse roudaan eväitä pari kertaa viikossa kotoa Pasilaan eikä se oikein tahdo onnistua ilman muoviboksia. Mutta heti töihin päästessäni kippaan salaatin keramiikkakulhoon. Ehkä se on paranoidia, mutta loppuviimein ruoan siirtäminen toiseen astiaan on aika pieni vaiva, joten teen sen mielelläni, vaikka kollegat vähän naureskelevatkin…