Menu

Koirakaveri

Phillip Lim piristi juuri iltaani. En haluaisi koiraa, mutta tämän dalmatialaisen kelpuuttaisin. Ihku.kuva täältä

Hyvä design piristää naista. Ymmärrän, että monet hakevat lohtua shoppailusta. Nettikaupoissa seikkailemalla voi kuitenkin tyydyttää estetian nälkäänsä, ihan vaan katsomalla. Aina ei ole pakko ostaa. Esimerkiksi dalmatialainen saa osaltani jäädä verkkokaupan hyllylle.

Kukkaron nyörit ovat kylläkin höllenneet alkuvuodesta: olen tehnyt ihan mahtavia ale-löytöjä, vintagea ja kotimaista. En ryhtynyt suunnittelemaani ostan-vaan-käytettyä – lakkoon. En ole fundamentalisti missään asiassa eikä se ole välttämättä järkevää. Sen sijaan yritän ostaa eettistä ja kestävää silloin kun investoin. Saatte nähdä näitä aarteita vähitellen kevään mittaan. Toistaiseksi ne ovat omia salaisuuksiani 🙂