Menu

Take away – junttius

Sen lisäksi, että pyrin välttämään muovikasseja, en harrasta take away -mukeja. Siihen on tosin epäekologisuuden lisäksi syynä se, että minusta pahvimukin roudaaminen mukana näyttää lähinnä juntilta. Ja ihan oikeasti: kenellä on niin kiire/jano, että kuuma juoma on imaistava lennossa? Sitäpaitsi: teetä on lähes mahdoton imeä siitä kannen pienestä holesta, kieli palaa! Ja muussa tapauksessa juoma loiskuu päälle. Tai sitten olen vaan supertumpelo.

-kuva:Pulju.net

Kuvan tyylikkäät mukit eivät ole kertakäyttöisiä vaan posliinisia. Pulju.net myy kestomukeja 25 euron hintaan. Niiden kansi on silikonia ja tuotteet voi pestä koneessa. Jos siis olet oikeasti take away – mukin käyttöön pakotettu, ota käyttöösi kestomuki. Pyydät vaan kahvilassa juomasi omaan mukiin, Gwyneth Paltrow on tehnyt niin jo vuosia. Ehkä minäkin alan juoda vihreän teen bussissa…?Psst… Lisää mukiavautumista Olotilassa.