Menu

Eettistä muotia esteettisin ehdoin

Vihdoinkin se tapahtuu: eettisen muodin esiinmarssi! Moni tietää Jani Toivolan näyttelijänä ja juontajana, joka on erittäin kiinnostunut muodista ja tyylistä. Onneksi on! Nimittäin Janin ja ystävänsä Elinan muotikiinnostus on tuottanut Helsinkiin mahtavan asian, putiikin nimeltä The Greendress.


Liike myy ison maailman brändejä. Valikoimasta löytyvät Black Noir (!!!), Afgan Hands (Hollywood-julkkisten lemppari), Toms Shoes, Del Forte… Uuden lisäksi putiikista saa vintagea ja kustomointipalvelua. Myös nouseva trendi kenkäkorut on edustettuna Greendressissä.

Liikkeen avajaiset ovat torstaina, joten raportoin teille lisää kaupan valikoimasta käytyäni paikan päällä. Putiikki avasi ovensa eilen, joten jos satut olemaan Punavuoren suunnalla, piipahda osoitteessa Laivurinkatu 41.

Aijai, Viiskulmasta on tulossa kovaa shoppailuhoodia, kun samoilla nurkilla ovat sekä Tiia Vanhatapio, The Greendress, Wunder ja Goodis. Näiden lisäksi Viiskulmasta löytyy myös erinomainen tuotantoyhtiö nimeltä Woodpecker Film