Menu

Photoshop Her Ass!

Lähes aina selatessani naistenlehtiä tulee vastaan ainakin yksi mainos, jossa fotari on laulanut vähän liikaa. Julkkisten ja ylipäänsä mainoskuvien (parhaana esimerkkinä L´oréalin ripsivärit) kuvankäsittely on karannut käsistä kauan sitten. En nykyisin osta hirveän usein juorulehtiä, mutta tsekkailen juoruja kylläkin netistä. En tosin aiheiden, vaan vaatteiden ja asusteiden takia. Muoti kiinnostaa paljon, photoshopatut ”ihannenaiset” eivät.


Jessica Alba on vasemmassa kuvassa hoikka, mutta kamoon: pitää olla täydellinen! Ei vasen kuva tule siis kuuloonkaan. Olisi kiinnostavaa tietää onko kuvankäsittely enemmän kuvattavien vai lehtien itresseissä? Olisipa kiinnostavaa muuten tietää, plajonko Suomen ELLE, Trendi, Olivia ja muut harrastavat photoshoppausta?

On surullista todistaa (toistuvasti), kuinka 13-vuotiaat narunvarjon paksuiset tytöt kuntosalilla puhuvat olevansa läskejä ja himoliikkuvansa 700 kaloria kerralla. Jos jossain, niin tässä asiassa kaikki Suomen muotiblogit ovat hyvällä asialla: normaalivartaloiset naiset kehiin!