Menu

Nutrix – you need to know

Aloittaessani Kemikaalicocktailin reilu vuosi sitten, en osannut arvata kuinka kiinnostaviin ihmisiin törmäänkään näiden überjännittävien ravintoasioiden maailmassa. Eräs esittelemisen arvoinen henkilö on Olli Posti, josta tulette varmasti vielä kuulemaan.

Kuten minäkin, on Ollikin alunperin kiinnostunut ravitsemusasioista oman terveytensä kautta. Miehen MS-tauti muuttui oireettomaksi oikean ruokavalion myötä ja Ollin lisäksi se on onni myös meille muille. Nyt hän nimittäin tuottaa kilometrikaupalla tekstiä – erittäin kiinnostavaa ravitsemusasiaa – josta on varmasti monelle teistä melkoista hyötyä.

Sinun ei tarvitse kokea MS-taudin kauhuja ja viettää tuhansia epätoivoisia tunteja kirjastoissa, Internetissä ja kirjakaupoissa etsien kuumeisesti jotain, mikä voisi parantaa tauteja ja suorituskykyä. Sinun ei tarvitse mennä lääkäriin ja saada aina niitä hemmetin pillereitä, jotka laittavat koko kehosi ja ennen kaikkea ajatukset sekaisin, eivätkä yritäkään vaikuttaa taudin tai vaivan alkusyyhyn. Tästä kirjasta tulet saamaan paljon enemmän hyötyä kuin kaikista sairaalakäynneistä yhteensä – mikäli todella luet sen”.

Nutrix

Nutrix on siis tiivis paketti terveellisestä ravinnosta ja se on kokonaan Ollin käsialaa. Nutrix löytyy ilmaiseksi täältä. Kannattaa ladata ja lukea! Nutrix sisältää erittäin paljon kiinnostavaa ravitsemusasiaa ja vaikka kirjoitustyyli saattaakin mystisyydellään joitakin lukijoita huvittaa tai ehkä jopa ärsyttää. Asia on kuitenkin kohdallaan.

Tosin: Olli edustaa monille meille tavallisille jampoille aikamoista hardcorehippiä (en todellakaan ole itse tällaisella levelillä) ja siksi tulenkin nostamaan opuksesta esiin asioita, yksi kerrallaan, ehkä iso kokonaisuus on siten helpommin sulatettavissa 🙂

Sanottakoon kuitenkin, että Nutrix on kirjoitettu erittäin selkeästi ja ymmärrettävästi niin, että tekstin ymmärtää helposti. Itse lukaisin plärän yhdessä illassa.

Opus tulee saamaan jatkoa ja myös omat nettisivut aukeavat piakkoin. Facebook-ryhmä on jo olemassa. Jos siis ravintoasiat kiinnostavat tutustu Nutrixiin.