Menu

Kemikaalicocktail 1 vee!

Kemppari täyttää TÄNÄÄN vuoden!! Ensimmäinen postaukseni löytyy kaikessa pituudessaan täältä ja kuuluu:

”Tämä blogini on vasta syntymässä. Painiskelen juuri nyt nimiongelman kanssa. Se saattaa siis muuttua lähipäivinä joksikin muuksi..ehkä. Blogi tulee käsittelemään yhtä suurimmista intohimoistani: terveyttä. Saatte lukea ajatuksiani ja ajankohtaista tietoa ruoasta, kosmetiikasta, kemikaaleista niin meikeissä, ympäristössä kuin vaatteissa. Luomuhan tämän kaiken taustalla tavallaan piilee”.


Kuvan mairea hymy on ajalta ennen Kemikaalicocktailin olemassaoloa. Fiilis tuona iltana oli yhtä super kuin tänään, 1-vuotis syntymäpäivä on huikea asia! Valitettavasti en nykyään juurikaan koske Fazerin sinisiin tajuttuani tumman suklaan olemassaolon, mutta ei takerruta pikkuasioihin 🙂 Kiitos kaikille Kempparin kavereille ihan huimasti!

Laita blogaukseni perään juttutoive, niin olet mukana synttäriyllärin arvonnassa jahka palaan blogin ääreen. Ajastuksella siis yhä mennään…

Psst… Sain linkin sivulle, josta löytyy ohjeet hunajasuklaan tekemiseen. En ole kokeillut reseptiä vielä itse, mutta koklatkaa te, resepti on täällä!