Menu

Vuodenvaihteen juhlahumua

Joulunaika näkyy Kempparissa harventuvina postauksina, kuten ehkä olette huomanneetkin. Joulukalenteri toki ilmestyy, mutta muuten kirjoittelen ehtiessäni – eli harvakseltaan. Joulu on itselleni vuoden kohokohtia ja tänä vuonna juhlitaan erityisesti, koska uudenvuoden aattoiltana on häät – ja sitten olenkin rouva Shingler! Häiden jälkeen olen reilut pari viikkoa poissa blogosfääristä – en todellakan bloggaa lomalta 😉 Etteköhän te sillä aikaa selviä ilman aivotulosteitani.


Moni teistäkin alkaa viikonlopun aikana varmaan vetäytyä perheen, suvun, jouluruokien ja rentoilun pariin. Muistakaa, että tietokoneen saa sammuttaa, eikä sitä ihan oikeasti tarvitse avata joka päivä. Itse pidän webbilomaa pari päivää jo ensi viikolla ja tammikuussa oikein olan takaa. Kemppari täyttää muuten tammikuussa vuoden! Sitä täytyy jotenkin juhlistaa…

Pienoinen – tai siis iso – uutinen: Muistatte ehkä ihanan Regina-yhtyeen Saanko jäädä yöksi-musiikkivideon, jonka teosta kerroin? Rumba-lehti on valinnut kyseisen biisin vuoden kappaleeksi!

”Vaikka Reginan ensi vuonna ilmestyvältä albumilta irrotettu Saanko jäädä yöksi? julkaistiin vasta lokakuun loussa, se oli kotimaisen kappalekategorian selvä ykkönen. Biisi on julkaistu 12” vinyylisinkkuna ja nettilatauksena. Lisäksi kappaleesta on nähtävillä Sam Shinglerin ohjaama, balettitunnille sijoittuva mustavalkoinen musiikkivideo. Aviopari Iisa ja Mikko Pykärin sekä rumpali Mikko Rissasen muodostama trio on lukeutunut jo kolmen vuden ajan kotimaisen elektropopin kärkinimiin. Nyt lähinnä odotetaan sitä, milloin Johanna Kustannuksella majaa pitävä yhtyebreikkaa Suomessa lopullisesti”.

Rumba

Olen ihan kananlihalla Rexien puolesta, niin hieno saavutus vuoden biisi on. Laitanpa saavutuksen kunniaksi videon näytille vielä kerran. Tässä!

Onnea Reginalle, nyt odotetaan innolla alkuvuodesta ilmestyvää levyä! En päässyt itse taannoiselle, erittäin hehkutetulle Bellyn keikalle, mutta onneksi bändi soittaa eräissäkin uudenvuodenhäissä… Can´t waite!

Nyt ihanaa viikonloppua kaikille. Käykää joulumarkkinoilla, maistelkaa glögiä, suklaata ja jouluherkkuja – tämä on vuoden parasta ruoka-aikaa!