Menu

Vaadin designia!

Olen tykästynyt käsitukeeni. Rasitusvamma on itseasiassa ihan siistiä Jacko-lookissa. Osaan jopa jo kirjoittaa härpäke ranteessani, vaikka onhan tämä hiukan vaivalloista. Tosin, itse olisin suunnitellut tarrat vaikka neonkeltaisiksi. Hmm… Jos jossain vaiheessa on pulaa duunista, alan ehkä suunnitella katu-uskottavia käsitukia.


Kuvan koru on Taikin joulumyyjäisistä ja olen erittäin rakastunut siihen. Korun on Maija Savolaisen ja Satu Karppisen VAADIN-mallistosta. Se on poroa, vaadin tarkoittaa naarasporoa. Mallistossa on korujen lisäksi myös koru-heijastimia.

”V A A D I N is reindeer-loving-life-saving design from finnish Lapland that makes you not only pretty but also seen in the darkest night of the winter! I do it together with Satu Karppinen and we had our world premiere in the Helsinki Design Week Market in Cable factory”.
Maija Savolainen

Joulumyyjäisistä puheenollen, ensi viikonloppuna 6-7.12 kannattaa poiketa Vanhalle ylioppilastalolle Eettisiin joulumyyjäisiin. Mene sinne ja ratkaise kaikki lahjahuolesi kerralla! Minäkin menen.