Menu

5.12. Lahjaksi kotitekoista mysliä

Parhaita lahjoja – ainakin minusta – ovat ne jotka voi syödä. Se johtuu ehkä osittain siitä, että olen saanut lahjaksi usein tavaraa, jota en tarvitse. Ruoka sen sijaan on aina tarpeen. Olen jo parina jouluna tehnytkin joululahjaksi läheisille syötävät lahjat.

Kun valmistaa lahjaksi meikäläisen herkkumysliä, voin taata, että lahjan saaja tykkää. Myslissä parasta on, että sen voi valmistaa lahjan saajan allergiat huomioon ottaen. Lahjasta tulee erittäin kaunis, kun myslin pakkaa vaikka kirpparilta ostettuun vanhaan lasipurkkiin ja kannen peittää palalla kangasta, jonka sitoo narulla kiinni. Etiketin voi tehdä itse ja personoida lahjan saajan tyyliin sopivaksi. Mahtavaa askartelua!


Mysliohjeeni siis täällä, samaisesta reseptistä on olemassa myös omena-kaneli-gojimarja-versio. Jos todella välität lahjansaajan terveydestä, suosi goji-marjaa. Se on luonnon ravintopommi!