Menu

Trashion

IMAGE on hyvä lehti, olen ehdottomasti sitä mieltä. Kyseinen julkaisu on Suomen ainoa, joka tarjoaa muuta kuin pintakulttuuria ja itsestäänselviä haastatteluita. IMAGE on indietä sillä hyvällä tavalla. IMAGEssa pienikin on isoa ja tärkeää. Kuten nyt vaikka Outsapop. Ai mikä? Outsapop on Outi Pyyn muotiblogi, jolla on kävijöitä noin tuhat päivässä, pääosa hiteistä tulee Amerikasta. Outsapop on kotimaista, innovatiivista muotibloggaamista, kuten lempiblogini Kingdom of Style. Ihanaa, että Suomessakin on tällaista!

-kuva: Outsapop

Kuvan mah-ta-va koru on Outin tekemä syy siihen, että porukka alunperin alkoi vierailla Outsapopissa. Outi on tehnyt koruja tilauksesta eri puolille maailmaa, ei pöllömpää. Voit kokeilla tehdä korun myös itse, ohjeet löydät täältä. INFLUENSSA! INFLUENSSA! Jos hääpukuni ei olisi Tiia Vanhatapion hellässä huomassa, ostaisin Outilta ehdottomasti korun ja teettäisin pukuni sen ympärille. Hyvä Outi! Ja kiitos Liisalle Outin haastattelusta, jota ilman en ehkä vielä olisi löytänyt trashionia!

… Ja joo, ärsyttävän paljon huutomerkkejä, mutta onkoon!!!