Menu

3.12. Lahjaksi kestokassi

Jos vuohien ja vessan sijaan haluaa antaa konkreettisen lahjan, mutta kirkasvalo on liian tyyris investointi anna hyötylahja.


Kuten todettua, ovat muovikassit äässistä ja kestokassit eivät. Saat helposti ratkaistua lahjahuolet kerralla, kun voit ostaa saman lahjan kaikille lahjan saajille: kaikki ihmiset käyvät kaupassa! Kasseja voi tietty kustomoida kunkin lahjansaajan näköiseksi. Voit valmiskassin sijaan teettää personoidun kassin itse valitsemallasi kuvalla tai tekstillä tai – mikä on ihailtavampaa – tehdä kassit itse! Kankaat saat kirpparilta ja siis mitä kankaita!

Jos et kuitenkaan ole tuunaaja-tyyppiä, saa hienoja kangaskasseja valmiinakin, esimerkiksi joulumyyjäisistä. Piipahdin sunnuntaina Taikin Vau!-myyjäisissä (josta sekä S että minä ostimme luomupuuvillapaidat ihan mahtavilla printeillä – lisää niistä myöhemmin!) ja vielä on tarkoitus mennä Hki10-liikkeen joululahjaideoiden pariin ja tietenkin Vanhan joulumyyjäisiin. Kannattaa myös piipahtaa Fokus Fabrikin joulumyyjäisissä Helsingin Vallilassa 11.12 klo 11-19, osoite on Nilsiänkatu 10-14. Fokuksen printit ovat mahtavia, alapuolella todiste siitä. Myyjäiset rocks!

Ja siis jos kassi tuntuu ideana ankealta (mitä se ei ole!), voit vaikka täyttää sen jollain… Kassintäyttöideoita saat myöhemmin joulukalenterissa 😉

Vielä lyhyesti Hiusakatemiasta: menen tänään vastaanotolle avoimin ja kriittisin ja maalaisjärellisin mielin. Tulossa postaus ja vastauksia kommentteihinne kun käsi on terve!

Psst… Joulukalenterin 2. luukkuun viitaten, huomasitte ehkä tämän päivän Hesarissa juttua kirkasvalolampuista?