Menu

Luonnonkosmetiikka-ale!

Ensi perjantaina ja lauantaina on mahdollisuus ostaa luonnonkosmetiikkaa huokeasti joulupakettien täytteeksi. Sertifioidun luonnonkosmetiikan maahantuoja Natcos järjestää tiloissaan Arabiassa ystävämyynnin ja valikoimassa siis seuraavia brändejä: Weleda, Logona, Provida ja Sante sekä Reilun kaupan Bocoton-tuotteita ja Tropicai-tuotteita. Tropicai-kookoslastuja olenkin hehkuttanut aikaisemmin, ovat ihan taivaallisen ihania! Myös lempparisuihkusaippuani saattaa hyvällä tuurilla olla alessa, nimittäin Weledan tyrni-suihkusaippua. Se on hyvä joululahja kelle tahansa naiselle… vikn vink.


Ystävämyynnin alet ovat jopa -70%, wohou! Ostan usein hippikosmetiikkani juurikin alennuksesta, pihi kun oon, joten ystis here I come! Tarjolla on ihonhoitotuotteita myös miehille, shampoita- ja muita hiustuotteita, kylpy- ja suihkutuotteita, värikosmetiikkaa, lastenhoitotuotteita, suuhygieniatuotteita, deodorantteja, hierontaöljyjä, yms.

Ystis kestää siis kaksi päivää, tässä ajat ja osoite:
Perjantaina 12.12. KLO 10-18 / Lauantaina 13.12. KLO 10-14
Hämeentie 155 C, 7. kerros, sisäpihalla, Artekin yläpuolella.

Ihan SUPERIA! Mä niin olen tuolla, nähdään siis ehkä tyypit siellä, tulkaa moikkaamaan.

Psst… MTV3 kotimaa-sivuilla on pitkä juttu luonnonkosmetiikasta. Paljon hyvää asiaa, kandee lukea!