Menu

Kierrätystä Linnassa

Linnan juhlissa oli lauantaina lähes kierrätysteema, tai no, muutaman mekon kohdalla lähinnä. Muuten kierrätettyä taisi olla lähinnä illan kaava ja osa vieraista… Esimerkkinä kierrätyksestä Johanna Sumuvuoren puku (kuvassa), joka oli sama kuin edellisenä vuonna, mutta näytti erilaiselta Tiia Vanhatapion tuunattua sitä uuteen uskoon valkoisella ”vyöllä”.

-kuva: YLE

Yksi omista lemppareistani oli Hannele Mikaela Taivassalon vintagemekko (alakuva). Niin kaunis! Vintagemekoissa vaan on sitä jotain. Ne saavat naisen jotenkin maagisesti hehkumaan. Tietty Karpela, Kauppi ja Guzenina-Richardson olivat lumoavan kauniita myös.

-kuva:YLE

Olotilassa on muuten lisää juttua linnan vintage- ja kierrätysasuista.
Tsekkaa myös Johannan blogi Vuosi ilman muotia. Superkiinnostavaa! Olen aika vahvasti alkanut pohtia, josko olisin ensi vuoden ilman muotia: siis uutta. Vintage ja kirppikset sallittaisiin. Hmm… Saisinkohan joitakin teistä mukana testiin? Linkki