Menu

10.12. Lahjaksi piirakka!

Minulla on pieni piirakka, jota monet ihastelevat aina sen nähdessään. Näin alunperin piirakan työkaverillani ja halusin heti samanlaisen. Kun toinenkin ystäväni kaivoi taskustaan piirakan, olin tulla hulluksi: mistä niitä saa?!

Löysin omani vuosi sitten Salon Veturitalli-taidemuseon museokaupasta ja siitä lähtien se onkin ollut aina mukanani. Huomasin, että piirakat ovat rantautuneet myös Helsinkiin, nimittäin Ateneumin kirjakauppaan. Tarjolla on isoja ja pieniä piirakoita, isot maksavat 12 euroa ja pienet 8. Jos on näppärä käsistään, voi ehkä koittaa tehdä myös itse? Nämä piirakat ovat imatralaisen Teija Rossin ja ovat kuulkaas hyviä!
Museokaupat ovat muuten erinomaisia joululahjapaikkoja – ja lempipaikkojani muutenkin. Ateneumin liikkeessä oli vaikka mitä kaunista ja tarpeellista. Mainitsemani Salon veturitalli on ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka. Älä välitä nettisivujen ankeasta ulkoasusta, paikka on mainio!