Menu

Kolmas kerta toden sanoo

Vanha sananlasku pitää paikkansa ainakin jos kyse on valkosipulien änkemisestä sukkiin flunssantappoaikeissa. Nukuin taas valkosipulinkynnet sukissa ja teho oli yhtä hyvä kuin viime- ja edelliskerroilla. Ei yskäyksen yskäystä eikä tarvetta nenäliinalle vaikka vielä illalla ennen nukkumaanmenoa nenä vuosi kuin Niagara. Tämä(kin) menneen maailman niksi toimii siis 2000-luvulla ihan yhtä hyvin kuin mummojemme nuoruudessa. Me nykyihmiset vaan olemme kadottaneet kosketuksen tällaisiin old school – nikseihin kauppojen ja apteekkien pursutessa kaiken maailman scheissea, joka on pumpattu täyteen turhia kemikaaleja, joista me vieläpä maksamme kalliisti. Tilalle valkosipulia Alepasta!

Jokainen varmaan tietää, että kun sairastaa flunssaa, ovat yöt vaikeimpia: yskittää, nenä on tukossa, ei saa hengitettyä kunnolla ja niskan takana pitää olla vähintään pari tyynyä, että pää on tarpeeksi pystyasennossa, jotta saisi edes jotenkin koisittua. Olen nyt neljättä päivää flunssassa, mutta öisin ei ole ollut mitään ongelmaa, kiitos valkosipulin. Ensimmäinen flunssayö oli oikea liskojen yö, kunnes päätin taas testata valkosipulia. En uskoisi tämän blogauksen sisältöä, ellen olisi kokeillut itse. Kokeilkaa siis kukin tahollanne, hämmästytte varmasti!

… ja jos nyt vähän epäilyttää, ei oikein tiedä mitä hippi-Nooran päässä taas liikkuu, niin osta vaan ihan vapaasti sitä Finrexiniä ja muita flunssantappokemikaalicocktaileja! Katso vaikka Finrexinin väriä ja mieti kuinka luonnolliselta tuote näyttää? Kun kerran arvostamme tuoretta ja korkealaatuisista raaka-aineista valmistettua ruokaa, miksi emme arvostaisi samoja ominaisuuksia myös lääkinnässä?