Menu

Olkapäätaktiikka

Vanhojen vaatteiden fiksailu uuteen uskoon on parhaimmillaan superhelppoa. Niin kuin nyt vaikka tämä Queen Michellen toppi. Tarvitset paidan, sakset ja Singerin (ja joogaa: se tekee ihmeitä hartioille ja ryhdille…). Ja sitten tarvitset asennetta, se on tärkeintä. Oikealla asenteella jätesäkistäkin saa bilevaatteen.

Mielestäni netin kiinnostavin (muoti)sisältö löytyy yleensä katumuotisivustoilta. Parhaat ja ajankohtaisimmat ideat eivät ole vielä kaupassa. Se, mitä löytyy monta kappaletta kaupan hyllyltä on jo vanhaa ja itselläni menee maku tuotteesta aina, kun vieressä roikkuu 10 samanlaista. Usein yksinkertainen on parasta ja helppo tehdä itse – niin kuin tämä toppi. Suosittelen myös bongailemaan kirppareilta 80-luvun hapsupaitoja, niitä mitä ostettiin Lanzarotelta tuliaisiksi. Vedät vaan saksilla etumuksen ronskisti auki ja alle kivat rintsikat, biletoppi minuutissa.

Ohjeet kuvan paitaan saat Kingdom of Style – blogista.