Menu

9.12. Lahjaksi villasukat

Olen villasukkafani. Aina kotiin saapuessani kiskaisen pitkävartiset villasukkani jalkaan – teen niin ympäri vuoden. Äiti paikkaa noin neljät villikset vuodessa, koska kulutan kantapäät aina puhki. Ehkä tosiaan voisin opetella paikkaamaan ne myös itse…


Villasukkafanille villikset ovat perinteinen ja mieluisa lahja. Kaikki eivät kuitenkaan arvosta. Aina pitää muistaa miettiä lahjan saajaa, eikä sitä mitä itse haluaisi paketista löytää. Tärkeä muistisääntö!!

Villasukat ovat hyvä lahjaidea koska:
a) niitä saa lähes kaikista joulumyyjäisistä
b) ne eivät (yleensä) maksa ihan hirveästi
c) ne voi tehdä itse, siis ainakin teoriassa…
d) ne voi kustomoida ja pimpata

Pidän villiksiä talvikengissä. On ihanaa kun tuntee kävelevänsä pumpulissa. Loska ja kylmyys haittaavat huomattavasti vähemmän kun jalat ovat lämpimät ja kuivat. Jos ei oikein ole varma, kelle voisit lahjoittaa villasukat, laita ne pakettiin itsellesi!

Psst… Kenkä Marskissa myytiin kammo-UGGien vieressä huopikkaita! Luulin, että niitä löytää enää kirppiksiltä, mutta ei. Ne olivat kotimaiset ja kauniin harmaat. Eivät siis tonttu-punaiset. En kylläkään muista merkkiä, mutta infoan teitä kunhan saan valmistajan selville. Tosin, pakkastahan huopikkaat vaativat ja lunta myös. Ilman niitä ihana-harmaa huopikas on aika nopeasti loska-harmaa, ex-huopikas.