Menu

Black christmas

Otsikko viittaa sairauteen. Olen taas kipeä. Vaikka kuinka desinfioin käsiäni, popsin valkosipulia hunajalla höystettynä ja pimppasin about kaiken joulukinkkua lukuunottamatta Carmolis-tipoilla ja vaikka kokeilin Jacko-lookkia verhoilemalla naamani ties millä räteillä, sain silti siskoni taudin joulupäivänä. Onneksi kyseessä taitaa olla pikaflunssa, sillä 48 tunnin sisään olen jo käynyt läpi infernaalisen kurkkukivun, päänsäryn, kuumehoureilun ja voimattoman lapamatofiiliksen. Nyt jäljellä on enää nuha ja hillittömät aivastuskohtaukset.


Onneksi sisko antoi (flunssan lisäksi) joululahjaksi läjän lehtiä ja jo mainitsemat kirjat ovat seuranani myös. Jos vaikka avioliiton satamaan purjehdittaisiin keskiviikkona jo ihan terveen papereilla.

Äh. Taidan laittaa yöksi valkosipulit sukkiin, tehosihan sukkaniksi viimeksi yskäänkin, jos vaikka tukkoinen nenä saisi kyytiä, I hope. Atshii!