Menu

14.12. Lahjaksi tyttöjen ilta

En ole varmaan ainut, joka ei ehdi mielestään viettää tarpeeksi aikaa tyttöpossensa kanssa. Työ, perhe ja harrastukset vievät helposti arjen ajan. Siksi fiksaammekin ystävieni kanssa tyttöjen iltoja, joiden ajankohdat päätetään jopa kuukausia etukäteen – kaikkien pitää päästä paikalle!

LinkkiMiksipä et päättäisi tyttöjen illan ajankohtaa kavereittesi puolesta ja antaisi sitä heille joululahjaksi? Keksi joku ihku teema, päätä päivä vaikka parin kuukauden päähän ja tee tytöillesi joululahjaksi ihanat girlsnight-kutsut!

Lahjaan kuuluu tietysti se, että fiksaat teemaan sopivaa juomaa, purtavaa ja rekvisiittaa. Ehkä ilta jatkuu kotoasi johonkin spesiaaliin paikkaan, jota et paljasta ystävillesi etukäteen?

Spesiaalia iltaa varten on ihana panostaa ruokaan ja herkkuihin. Tyttöilyyn sopivat mainiosti esimerkiksi kuvien herkut á la Pipsa Hurmerinta. Piparkakuilla koristellut cupcakesit ovat superhelppo ja näyttävä idea. Pitää kokeille itsekin! Kattaus on kenkäkauppa Nina´s´n pikkujouluista, jossa oli kieltämättä tyttöfiilis kohdallaan: manikyyrejä, herkkuja ja Christian Louboutinin kenkiä, aah…

Tämän blogauksen lahjaidea konkretisoitui itselleni eilen: oma tyttöposseni järjesti meikäläiselle nimittäin polttarit. En avaudu niistä sen enempää, mutta vihjeen eilisillasta saatte täältä

Säästyin pahimmalta nöyryytykseltä, mutta pyydän anteeksi niiltä kaikilta, joiden juomia läikytin ja joiden syleihin kaatuilin baarissa tanssiessani kuin viimeistä päivää. Oli kyllä hulvatonta ja oma tyttökaveriposse on vaan parasta maailmassa. Naimisiin menenminen rokkaa, mutta täydellisinkin parisuhde kaipaa ehdottomasti rinnalleen rakasta tyttöpossea. Mitä olisi elämä ilman parhaita kavereita? Iisa, Liisa, Lepi, Linda, Lotta, Noora, Ellis, Ellu, Sarri, Sonja, Amira ja Jepa – kiitos eilisestä, järjestitte morsiamelle parhaat polttarit ikinä! Suussa taitaa vieläkin olla puuhkan sulkia…