Menu

Supermeitsi Kalliossa

Lunta! Suurena jouluihmisenä saan valtaisat kiksit lumesta – ja muutenkin. Lumi on mahtavaa. Myrskysäässä eteenpäin tarpoessani huomasin Kalliossa avatun Supermeitsi-nimisen putiikin, joka myy tuunattua kaikkea: vaatteita, koruja, asusteita, valaisimia…

”Supermeitsi-myymälän vetäjä Susan Virkkala etsi yrittäjät työvoimatoimiston verkkosivujen kautta ja löysi 300 suomalaista uusiotuotteiden tekijää. Heistä 15 valittiin mukaan”.

Helsingin sanomat

Ehkä kiinnostavimmat uusiotuotteet kaupassa ovat mopon tankeista tehdyt sähkökitarat (?!) ja vanhasta meijeritavarasta tehdyt rummut. Täytyy piipahtaa Supermeitsissä heti kun osun kaupan nurkille aukioloaikaan, pakko testata mopotankki-sähköskebaa! Putiikki on avoimma ma-pe 12-20 ja la-su 10-16 ja tarkka osoite on Kolmas linja 12.