Menu

Play it again Sam

On harvinaista, että S ja minä vietämme yhdessä ”shoppailuaikaa”. Kaupoissa juokseminen ei varsinaisesti vastaa käsitystäni yhdessä vietetystä laatuajasta. Lähestyvä vuodenvaihde kuitenkin vaatii erinäisiä järjestelyjä ja investointeja, joiden myötä vietin eilen muutamia tunteja elämästäni lempipuuhissani:vintage-vaatteita sovittaen. Tähän puuhaan paras paikka on Kruununhaassa sijaitseva Play it again Sam, joka on ihan ehdoton lempiliikkeeni Helsingissä.

-kuva: Laura Kunnas

Liikkeessä on tarjolla niin naisten- kuin miestenkin vaatteita, koruja, kenkiä, laukkuja, käsineitä – vaikka mitä – ja uutta vanhaa saapuu myyntiin jatkuvasti. En ole koskaan kokenut sellaisia prinsessafiiliksiä kuin juuri Samissa. Eilinen ei ollut poikkeus, voi kuinka rakastankaan vintagemekkojen tuntua!

Oli kiinnostava kuulla, että liikkeestä on haettu mekkoja myös Linnanjuhliin. Ekologinen ajattelu on saanut itsenäisyyspäivän juhlijat investoimaan vaintageen. Hienoa Play it again Samissa on myös se, että suurinta osaa liikkeen vaatteista myös vuokrataan, eli ostaminen ei ole pakollista. Vuokrahinta on puolet mekon myyntihinnasta.

Jos liikut Kruununhaassa päin, piipahta Play it again Samin lisäksi myös Liisankadulla Nastassa. Liike myy vaatteita, astioita, koruja ja kaikenlaista pientä ihanaa menneiltä vuosikymmeniltä.

Nyt joulumyyjäisiin! Oma joulunodotukseni alkaa aina nimenomaan myyjäisiä kiertämällä ja tänään onkin kahdet kiinnostavat: sekä Hki10n, että TAIKin. Tunnelmapaikkana ehan ehdoton on myös Kiseleffin basaari, suosittelen piipahtamaan, vaikka kahvilla tai teellä yläkerran ihanassa kahvilassa. Vielä kun saisi lumen takaisin…