Menu

Fiksua nannaa

Niin kuin lähes kaikki Kemikaalicocktailin resepteistä, myös tämän kertainen megaherkku, mansikka-appelsiini-rahka on sitä. Teet ihan parissa minuutissa herkkuvälipalan, joka on vähärasvainen, halutessa laktoositon, tietty gluteeniton, ei sisällä lisättyä sokeria ja maistuu silti mahtavalta. Tarvitset:

  • mansikoita (suosi kotimaisia)
  • banaania (osta reiluja jos on tarjolla)
  • appelsiinia tai mandariineja (osta reiluja jos on tarjolla)
  • viinirypäleitä (luomu)
  • rusinoita (luomu)
  • rahkaa, maustamatonta luomujogurttia tai tofujogurttia
  • hunajaa makeuttamiseen


Miksaa kaikki keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin. Ota esille kun telkkarista tulee jotain katsomisen arvoista tai vaikka seuraksi Blogin lukuun. Kempparihan on lähes parasta viihdettä 🙂


Alempi foto on otettu luomuhoitola EkoEgossa, jossa asiakkaille tarjotaan hoidon päätteeksi herkkuja teen kera. Macadamia-pähkinät, tumma suklaa, taatelit ja omenalastut ovat aika lyömätön yhdistelmä. Testatkaa kotioloissa! Hyvää ja terveellistä (ja lisäaineetonta) snäkkiä.