Menu

Ympäristöntuunausparhautta

Banksya on hehkutettu Kempparissa ennenkin ja teen sen taas. Herra Banksy jos joku, osaa tehdä ankeasta arjesta paljon kivemman pimppaamalla. Missä on Helsingin ja Suomen oma Banksy? Spray-pullo käteen vaan ja kaupungille. Ja sitten poliiseja pakoon.

-kuva täältä
Tiedän erään paikan, jossa Banksyn käden jälkeä kaivattaisiin: YLE Pasila. Täällä on harmaata betoniseinää, joka suorastaan huutaa Banksyn nimeä. Kuuleekohan se? Ympäristöä voi tuunata kivemmaksi myös virkkaamalla ja kutomalla. Vaiks näin:


-kuva: Deputydog

Aina ihkua sanoisin. Kadun nimikiylttien lisäksi myös elollista luontoa voi päällystää. Esimerkiksi puita ja oksia:

-kuva: Carol Hummel

Hmm… Kivalta näyttää, vaikken lähtökohtaisesti koe, että luontoa tarvitsee pimpata. Tämä voisi toimia etenkin Suomessa – etenkin nyt – kun aurinko on jossain valovuosien päässä. Huoh.