Menu

Noora sydän kivat asiat

Otsikko viittaa uuteen blogiini, Kempparin pikkuveljeen, joka löytyy perjantaina avatuilta YLEn Olotila-sivuilta. Älkää hämääntykö, sivusto on joiltakin osin vielä hiukan kesken, mutta saanee lopullisen muotonsa tämän viikon kuluessa. Blogini löytyy täältä.

Tulen käsittelemään blogissani otsikon mukaisesti ekologisen ja eettisen kuluttamisen dilemmoja ja ilmiöitä. Kaikkea muodista ruokaan ja kosmetiikasta matkustamiseen. Erityisesti haluan vinkata teille luonnonkosmetiikkaa käsittelevästä jutustani, jonka perästä löytyy listaus Suomessa toimivista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa käyttävistä kosmetologeista. Tällaista tietokantaa ei aikaisemmin ole koottu ja pyydänkin huomioimaan, ettei se ole vielä täydellinen. Kosmetologeja ja hoitoloita lisätään listalle sitä mukaa kun saan niitä selville.

Pyydänkin, että ilmoitat Olotilan komentti-osioon, jos tiedät sertifioitua luonnonkosmetiikkaa käyttävän kosmetologin tai hoitolan, joka vielä puuttuu listalta.