Menu

Charming

Huh kaverit, kiirettä ja surua. Viikko ei alkanut hyvin ja työyhteisöni on parhaillaan erittäin murtunut: työkaverimme kuoli maanantaina kesken työpäivän. Tällaista asiaa ei osaa odottaa kukaan ja se tulikin kuin salama kirkkaalta taivaalta. Tuntuu jotenkin hirveän väärältä kirjoittaa tänne ja ylipäänsä tehdä töitä, kun tapahtuu näin isoja asioita. Elämästä ei koskaan tiedä, siksi onkin tärkeää elää hetkessä kaverit, muistakaa se.

Jatkan maallisten aiheiden parissa, vaikka se tuntuukin jotenkin väärältä. Muutamaan otteeseen mainitsemani Kempparin pikkuveli on viittä vaille julkaisussa ja kerron heti kun se on valmis. Olen kirjoittanut teille sinne jo juttuja valmiiksi ja sen verran voin paljastaa, että luvassa on esimerkiksi juttu luonnonkosmetiikkaa käyttävistä kosmetologeista ympäri Suomen. Linkitän teille sivun heti kunhan saamme sen auki…


Yläpuolen taivaalliset korut ovat korusuunnittelija Annina Vogelin käsialaa. Vogel muokkaa antiikkikoruja – ja antiikkisälää ylipäänsä – uuteen uskoon, esimerkiksi yhdistämällä niitä toisiinsa kuten yllä. Kate Moss, Lily Cole ja Daisy Lowe ovat jo Vogelinsa hankkineet, hmm… saisinkohan minä omani joulupukilta? Kuumintan httia ovat Vogelin charmit eli amuletit, joita hän tekee kaikesta mahdollisesta antiikkisesta no, sälästä. Ihan supereita, ei voi muuta sanoa.

Jos et ole lukenut juttuani koruteollisuuden kääntöpuolesta, tsekkaapa blogaukseni ja ymmärrät, miksi koruostoksilla(kin) kandee olla kriittinen ja suosia mielellään käytettyä. Onneksi antiikki- ja vintagekorut ovat ihan mahtavia!

Sanottakoon myös nyt ”ääneen” – koruasiat ovat olleet ihan erityisestä syystä sydäntä lähellä – että meikäläisestä tulee piakkoin rouva S. Ja voitte olla varmoja kaverit, että sormuksemme eivät ole veritimantteja tai orjatyövoimalla tuotettuja riistorinkuloita. On ihan pakko vinkata teille paikasta josta ne hommasimme, koska tämä pieni korukauppa on ehdoton lempparini. Paikka on nimeltään Dessein ja sijaitsee Pikku Roballa. Parasta on, ettei Desseinistä löydy kahta identtistä asiaa, kaikki on uniikkia. I like. Käykääpä kurkkaamassa ohimennessänne.