Menu

Geometriaa

Rakastan haasteellisia vaatteita. Mitä epämääräisemmältä vaate kaupassa näyttää, sitä innostuneempi siitä olen. Juuri tästä syystä fanitan merkkiä Complex Geometries. Vaatteita voi muotoilla fiiliksen mukaan eri näköisiksi ja leikkaukset toimivat. Super.

Merkillä on myös miesten vaatteita, joille en kylläkään lämpene – miesten päällä. Sen sijaan naisten vartalolla miesten mallisto olisi erinomainen! En yksinkertaisesti kykene ottamaan vakavasti miestä leggingseissä, ehkä se on jokin henkilökohtainen ongelma. Kuvitelkaa nyt että päädytte ihanan miehen kanssa baarista kotiin ja alatte riisua miehen leggingsejä. Ei vaan toimi. Ei.

Tsekkaa videoklippi, se on hieno!


COMPLEX GEOMETRIES SS09 from JASON LAST on Vimeo.

Complex Geometries sijaitsee Kanadassa ja lähin putiikki on Köpiksessä. Suomalaiset saavat siis tyytyä nettikauppaan TAI tuunaamiseen. Minä aijon ommella muutaman kirppispaidan hieman uuteen uskoon.