Menu

Sesame & rock´n roll

Nyt kevyempää asiaa edellisten postausten rinnalle… Mainitsin joutuneeni turvautumaan Hiltonissa omiin eväisiin. Hippeilyssäkin pätee: tyyli ennen kaikkea! Maistelimmehan me alkuillasta luomuskumppaakin… Maailmaa voi pelastaa helposti ihan ohimennen, tinkimättä sen kummemmin laadusta tai tyylistä.

-kuva Maija Virtanen

Sunitan sesame barit ovat ihan oikeasti tärkeä osa ruokavaliotani: patukka mahtuu pienimpäänkin kirjekuorilaukkuun ja Sunita tainnuttaa makeannälän tehokkasti (ja terveellisesti). Olen niitä ihmisiä, joiden on pakko saada usein välipaloja tai alkaa kiukuttaa. Luomuomenoiden lisäksi sesampatukat ovat ehdottomia suosikkisnäkkini. Ja vaikka siltä ehkä vaikuttaa, niin Sunita ei sponssaa minua millään tavalla. Mutta ei se haittaa tekisi: Sunita, sponssidiili, how about?

Tosin juuri nyt ei Sunita – tai mikään muukaan – maistu, koska makuaistini on lähes täysin kadonnut. Voisiko joku kertoa minulle miksi flunssan aikana, kun juuri mikään ei maistu miltään, niin inhottavat limaklöntit kurkussa maistaa silti joka ikinen kerta kun yskäisee..? Jotenkin homma on hiukan epälooginen.