Menu

Porkkanamafia iskee Tampereella

Menikö Suomen ensimmäinen Porkkanamafiaisku ohi? Ärsyttääkö ainainen pääkaupunkikeskeisyys? Ei hätää, sillä toinen isku on tulossa ja paikkakuntana on tällä kertaa Tampere!

Tampereen porkkanamafia on ollut olemassa noin kuukauden ajan ja ensimmäinen isku tapahtuu perjantaina 7.11. Cafe Europassa. Vanha kantispaikkani sijaitsee Aleksanterin kadulla, ihan rautatieaseman nurkilla ja action alkaa klo 17:00, jatkuen myöhään yöhön saakka.

Tampere on oivaa maaperää kaikenlaiselle ekohippeilylle, eikä siksi olekaan siis ihme että manselaiset tekevätkin heti alkuunsa porkkanamafiatempausten maailmanennätyksen: ravintola on luvannut käyttää kokonaiset 71% ylimääräisestä tuotosta energiatehokkuutensa parantamiseen!

Hyvä Tampere! Piipahtaka siis perjantaina 7.11 lasilliselle tai haukkaamaan iltapalaa. Olen itse valitettavasti tuolloin Turussa, mutta olen hengessä mukana!

Psst… Kemikaalicocktaililla on nykyään Facebook-ryhmä, johon kandee liittyä jos haluaa keskustella kanssakempparilaisten kanssa vapaammin ruoasta, kosmetiikasta, naurettavista INCI-listoista tai vaikka postata muille kuvia tuotteista, jotka ratsastavat vihreydellä. Naurettavat, harhaanjohtavat mukaekot mainokset kehiin -nauretaan niille yhdessä 🙂