Menu

Pääasioita

Taas lukijavinkki, tsekatkaapa naiset Etsyn nettikauppa. Etenkin tämä päähine sai minut innostumaan. Kun minusta ensi viikolla taas tulee mustatukkainen oma itseni, voisin kokeilla jotain tällaista:

On muuten jännää, miten paljon hiusten väri vaikuttaa vaatteiden ja asusteiden värivalintoihin. En mustatukkaisena käyttänyt koskaan sinistä, mutta blondina sininen on ollut tosi hyvä valinta. Hiusten värjääminen on kemikaaleilla pelaamisesta pahimmasta päästä, joten ei varmaan tarvitse selittää, miksi blondi-Noora muuttuu takaisin bruneteksi. Tässä vielä muitakin kuvia Etsyn päähinekokoelmasta:

Ja siis näitähän ei ole mikään pakko tilata Etsystä, sillä jos on vähänkään kätevä käsistään, tuunaa itse piponsa, eikä maksa edes paljon! Kirppikseltä vaan paitoja, laukkuja – mitä tahansa, mistä voi leikata irti osan, jonka haluaa pipoonsa kiinnittää ja sitten vaan käsin, pistoilla kiinni. Iisiä ja halpaa (ja ekologistakin)!