Menu

Hoikaksi ilman laihduttamista

En useinkaan kirjoita laihduttamisesta, koska jos elelee Kempparin mukaan, ei tarvitse laihduttaa. Edustamani elämäntyyli ei pakota koskaan laihikselle vaan aina sa syödä hyviä asioita! Löysin eräiltä Health&Fitness-sivuilta 10 kohdan listauksen siitä, miten pysyy hoikkana helposti ja ajattelin nyt jakaa listan teille, koska allekirjoitan sen täysin. Paljon samaa asiaa oli keväisessä postauksessanikin. Tässä siis ”mullistava” top 10:

Hoikkien ihmisten salaisuus on se, että he
  1. eivät laihduta
  2. tarkkailevat painoaan säännöllisesti
  3. liikkuvat säännöllisesti
  4. eivät ratko ongelmia ruoalla
  5. lopettavat syömisen kun ovat kylläisiä
  6. eivät ympäröi itseään houkutuksilla
  7. sallivat itselleen herkkuja
  8. syövät aamiaista
  9. liikkuvat, seisovat ja liikehtivät paljon
  10. eivät skippaa ruokailuja

Toimin itse listauksen mukaan, eikä se ole ollenkaan vaikeaa. Kokeilkaa vaikka. Tai siis ei ole mikään pakko kokeilla, mutta suositeltavaa. Parasta on se, että olo (ja paino) pysyy vakaana ja iloisena, eikä tarvitse parantaa fiiliksiä alituiseen shoppailemalla itseään onnelliseksi.

Ai niin, olen vihdoinkin taas takaisin luonnollisen hiusvärin maailmassa ja oma tumma itseni. Olo on vähemmän Agyness, mutta ihan jees silti, etenkin äidin mielestä, joka inhosi vaaleaa tukkalaitettani. Äidille terveisiä!