Menu

Viikonloppuvinkkejä

Vaalipäivä lähestyy! Jos et vielä ole huomannut Päästöpäättäjät-sivua, käy kurkkaamassa. Ehkä saat vinkkejä ja apua sunnuntaita varten.

”Päästöpäättäjät.fi seuraa kansanedustajien kannanottoja ilmastonmuutoksen torjumisesta ja kestävästä energiapolitiikasta. Sivuston kautta voit välittää kansanedustajille palautetta – risuja, ruusuja tai vaikkapa pyynnön selventää epäselvää kantaa”.

Kuulostaa selkeältä. Yhtä selkeää on se, että nitraattipostaus ilmestyy viikonlppuna. Aion saada sen aikaiseksi. Tulkaa muuten kynnelle kykenevät sunnuntaina kirjamessuille moikkaamaan ja kuuntelemaan, haasLinkkitattelen Kemikaalikimara-kirjan kirjoittajaa Anja Nysténiä Eino Leino-lavalla klo 15:30. Ymmärtääkseni yleisökysymyksiä otetaan myös, joten ottakaa kemikaaliaiheiset kysymyksenne mukaan, ammattilainen on vastaamassa!