Menu

Hatuttaa

Syksyssä parasta (melkein) on se, kun saa hyvän syyn käyttää päähineitä. Olen hattujen suuri ystävä ja bongailen kirppareilta alvariinsa toinen toistaan hienompia päähinietä, joita kylläkin käytän ympäri vuoden enkä suinkaan vaan syksyllä! Uusin rakkauteni on skottiruudullinen pilleri, jonka löysin Fidasta – unohtamatta tietenkän punaista hilkkaani … tai hamppufrisbeetä … tai sinistä baskeria punaisella tupsulla… tai Nykin tuliaista

Kirppareiden lisäksi myös oikeissa kaupoissa on ekologisia pääasioita. Costo on kotimainen brändi, joka valmistaa designia kierrätysmateriaaleista. Törmäsin Costoon Kampin Galleryssä, jossa myydään hauskoja kierrätyshattupipoja. Esimerkillistä ei-hamppuhippi-designia! Hattu on päässä erityisen söötti, kuvat eivät ehkä ole tarpeeksi havainnollistavia. Costoa myy myös Isoroban Popot, Annankadun Formwerk ja Pursimiehenkadun Kaffecentralen.