Menu

Urtekramia Sokkarilla

Lisää käytännön vinkkejä seuraa! Minulta kyseltiin jonkun kosmetiikkapostaukseni perässä, mistä ostan pesuaineet ja rasvat. Perusjutut ostan itseasiassa Helsingin Sokokselta!

Sokos myy Urtekram-sarjaa tosi laajalla valikoimalla ja hinta-laatusuhde on kohdallaan useammassakin tuotteessa. Itse käytän Urtekramin merilevä-shampoota sekä No Perfume-sarjan ihorasvaa ja suihkusaippuaa. Tuotteiden hinta on varsin ok:

  • Body Lotion 250 ml 6,70€
  • Suihkugeeli 500 ml 8,80€
  • Shampoo 250 ml 5,30€
  • Hiusbalsami 250 ml 6,70€

Sarjassa on paljon erilaisia tuotteita, itse ostan aina hajustamattomia, sellaisia, joissa on mahdollisimman vähän mitään. En oikein ikinä ole tajunnut pointtia siinä, että pesuaineet tai shampoot haisevat ylipäätään millekään. Miksi kukaan haluaisi vedellä päähänsä tai iholle mitään hajua?! Erityisesti ihmettelen ällömakeita karkkituoksuja. Monet naiset käyttävät kuitenkin jotain hajuvettä, miksi pitäisi haista monelle eri asialle? Ja ai niin, meillä ihmisillä on myös ihan oma tuoksummekin, joka itseasiassa on ihan kiva… Kannattaa siis valita mahdollisimman tuoksutonta tavaraa ainakin, kun on pesuaineesta kyse. Poishan se huuhdotaan anyway!